Delavnice za podjetja 2016-10-25T09:12:16+00:00

Kako do mojih delavnic:

  1. Prijavite se na razpisane delavnice v živo ali webinar (klikni na Aktualno)
  2. Povabite me na svojo prireditev kot gostujočo predavateljico.
  3. Če ste podjetje ali druga ustanova, me povabite na sestanek, da odkrijemo vaše potrebe, naredimo strategijo za razvoj kadrov in potem izvedem usposabljanje za vašo ekipo (interno).

Najpogostejše teme mojih delavnic so:

Veščine vodenja, Veščine coachinga za vodje, Doseganje ciljne usmerjenosti, Organizacija časa, Obvladovanje notranjega saboterja, Učinkovita komunikacija, Samomotivacija, Vodja kot motivator, Gradnja karizme, Selfmanagement za vodje, Trening učinkovitosti, Reševanje konfliktov, Komunikacija s težavnimi strankami, Obvladovanje sprememb, Učinkovito sodelovanje v timu, Samorefleksija – navada uspešnih, Moč izbire in odločanje, Mentor in mentoriranec, Moč povratne informacije itd.

Povabite me na sestanek, da ugotovimo, kakšen trening potrebujete! Naredili bomo analizo vašega stanja, postavili cilje in kazalnike uspešnosti, da bomo lahko merili vaš uspeh.

7 močnih “DA-jev” za moja usposabljanja

  1. Za vsako usposabljanje si postavim cilje in tudi merim učinkovitost.
  2. Izhajam s prakse, podprte s teorijo in stroko. Podajam konkretna znanja, ki so takoj prenosljiva v vašo prakso.
  3. Delamo na vaših konkretnih primerih.
  4. Vključujem elemente coachinga.
  5. Skrbim za dinamiko in izkustveno učenje, ki povezuje tim. 70% praktičnih vaj in 30% teorije.
  6. Izzivam vas, da prihajate do svojih prepoznav in odločitev, kaj boste spremenili na osnovi pridobljenega znanja.
  7. Delam follow up delavnicam in skrbim za implementacijo znanj v prakso. V ta namen sem razvila poseben program in metodo.

Izpostavljeni programi

Šola zavestnega vodenja

Za razliko od drugih šol vodenja, se jaz usmerjam na vodjo in veščine vodenja samega sebe. Verjamem namreč, da kdor to obvlada, je uspešen vodja in odličen zgled svojim zaposlenim. Več o programu kmalu.

Trening učinkovitosti v prodaji

Namenjen je prodajalcem, mrežnim zastopnikom, samostojnim podjetnikom in startupom. Naučil vas bo, kako svojo vizijo spraviti v realnost. Naučil vas bo, kako premagati svoje šibkosti, omejitve, ovire in stopiti v svojo moč. Naučil vas bo, kako doseči prodajne in katerekoli druge cilje!

Veščine Selfmanagementa za osebno odličnost

Namenjen je vsem, ki bi radi presegli svoje šibkosti in razvili svoje potenciale. Dobili boste veščine samozavedanja, samorefleksije, vplivanja nase, sposobnost obvladovanja časa in doseganja ciljev v rokih. Stopili boste v svojo moč in dali krila svoji kreativnosti.