Download 2016-10-25T09:12:16+00:00

DARILO

Kako si postaviti cilje? Če želimo uresničiti svoje želje, jih je potrebno spremeniti v cilje. Samo jasno postavljene cilje lahko načrtujemo in potem aktivno uresničujemo.

Za vas sem pripravila darilo. To je 4 strani dolga skripta, v kateri so opisane tehnike za postavljanje ciljev. Meni so te tehnike pomagale, da sem si postavila življenje na novo, ko sem šla s partnerjem narazen in ko sem lezla iz močne bolezni atopičnega dermatitisa v zdravje. Bilo je potrebno, da sem naredila inventuro svojega življenja, zavrgla vse, kar me ni več podpiralo v zdravju in si postavila nove cilje, navade, ki so mi pomagali, da sem ozdravela in si postavila novo življenje.

Te tehnike zdaj redno uporabljam tudi v poslu. Ne znam si več predstavljati učinkovitega dela brez postavljanja in načrtovanja ciljev na ta način. Omogoča mi, da vem, kam grem, kaj imam za narediti in vedno vem, kako sem uspešna. Tako zmorem sproti spremljati napredek in naravnavati sebe na cilje. Ko tako nadzorujem svoje življenje, imam občutek varnosti, moči in navdušenja nad vsem, kar ustvarjam.

S tem orodjem se boste naučili postavljati cilje in si postavili temelje za njihovo realizacijo. Uravnovesili boste vsa področja svojega življenja v tem smislu, da boste iz vseh področij dobivali maksimalno zadovoljstvo. Ko smo uspešni na enem področju, nam tudi vse drugo lažje steče!

Do še boljših rezultatov pa vas pripelje coaching!

Vpišite v spodnji obrazec svoje podatke, da vam pošljem na mail vašo skripto, ki vam bo olajšala pot do vaših ciljev! Recite svojim ciljem “DA” in jih začnite postavljati že danes!

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Mag. Saška Klemenčič
Trener za Selfmanagement in NLP Coach
Poljska ul.4, 2000 Maribor
E-mail: info@saskaklemencic.com
GSM 040 590 131