Loading...
Kako začeti 2016-10-25T09:12:17+00:00

Ste se odločili za korak naprej?

5 korakov do uspeha s Saško:

1. Prijavite se na moje E-novičke! Tako boste na tekočem z novostmi in dobivali boste zanimive članke za osebni razvoj!
2. Snemite si brezplačno E-gradivo in začnite delati na sebi.
3. Berite moj motivacijski blog. Morda boste že tam našli odgovore, ki jih iščete!
4. Prijavite se na kratek brezplačni strateški pogovor preko Skypa ali telefona, da narediva analizo vašega stanja in ugotoviva, ali in kako vam lahko pomagam. Če ste podjetje, me povabite na sestanek!
5. Prijavite se na mojo delavnico, trening ali coaching. Tako boste zase še največ naredili! Hitro in učinkovito. Več o tem si lahko preberete pod zavihkom aktualno ali pod treningi, coaching.

Vse se začne s prvim korakom. Naredite ga zdaj! Nimate časa izgubljati časa!

Ste edina oseba, ki je vedno in povsod z vami … ne glede na to, kje ste in kaj naredite … vi pa še kar iščete podporo in potrditev izven sebe? Če bi radi našli oporo in vodstvo v sebi, me pokličite!
Kadar ne zaupate vase, se prostovoljno odpoveste svojim sposobnostim in svoji moči! Pomagala vam bo zgraditi zaupanje vase. Pokličite me!
Ste v neugodni situaciji? Umirite se. Samo iz miru lahko konstruktivno vplivate na situacijo in jo izboljšate. Sprememba se začne v vas.
Situacija se redko spremeni sama od sebe. Ko se odločimo, da jo bomo rešili, sprejmemo moč in prihajati začnejo ideje. Brezizhodne situacije si ustvarimo sami. Enako pa se odpremo novim priložnostim. Stvar izbire.
Imate problem? Najprej ga poglejte kot izziv in priložnost. Vsak izziv je samo toliko velik, kolikor ga zmorete obvladati. Ko sprejmete, da rešitev obstaja, jo boste našli. In ob tej priložnosti boste spoznali svoj skriti potencial.

Ko se vse v našem življenju ruši, imamo priložnost, da na novo definiramo sebe in postavimo svoje življenje na višji nivo. Čas je za kreativnost!
Ko nimamo nič oprijemljivega, zakaj bi zaupali in verjeli, da se bo situacija dobro rešila, je priložnost, da gradimo svojo vero in zaupanje v življenje.
Karkoli verjamete, imate prav. To je vaša realnost. Če niste zadovoljni z njo, spremenite svoja prepričanja. Vi ste kreator svojega življenja!
Misel manifestira realnost. Zato usmerjajte fokus v to, kar želite.
Ni pomembno, kakšna je vaša preteklost. Ima vrednost, če ste se iz nje kaj naučili. Od tega trenutka naprej pa ustvarjate novo preteklost. Izbirajte take korake, da boste ponosni in zadovoljni, ko boste čez 10 let gledali nazaj.
Ko se znajdete sredi konfliktne situacije, se lahko malo poigrate in se vprašate: »Kako bi se v tej situaciji obnašala Ljubezen? Kaj bi naredila Modrost?«
Ko sodimo, smo sojeni. Obdamo se z bodečo žico. Zapremo pot ljubezni. Ključ je v sprejemanju. Ni potrebno, da se strinjamo. Samo dopuščamo. In razumemo, da je vsak izmed nas na svoji poti razvoja v šoli življenja. Vsak ima svoje lekcije. Najdemo se, da bi si olajšali učenje.
Popolnost je v nepopolnosti. Princip življenja je, da se vse razvija. Torej je vedno lahko še boljše. Življenje je gibanje. Popolnost je stanje. Skrivnost sreče je v tem, da cenimo popolnost trenutka in se vprašamo: »Kako je lahko še boljše?«
V vsakem trenutku prodajamo… sebe, svoje ideje, storitve, izdelke … pri vzgoji, v partnerstvu, v prijateljstvu ali v poslu … uspešni smo, ko se zavedamo, kaj druga stran potrebuje, zakaj in kako ji lahko ravno mi pomagamo, in kaj je naša edinstvena prednost.
Bi radi bili pogumni? Kaj bi naredili, če vas ne bi bilo strah? Takoj pojdite v akcijo in to naredite! Razmišljali boste potem!