Mnenja strank 2016-10-25T09:12:16+00:00

Boštjan Guček, vodja prodaje za tuje trge v Muralesu

„Niti slučajno nisem pričakoval, da bom toliko dobil, kot sem. Bil sem pozitivno presenečen nad izjemno hitrimi in konkretnimi rezultati. Spremembe še danes držijo. Bil je zelo intenziven proces. Poglobil sem se vase, prepoznal svoje vzorce mišljenja in vedenja. Stvari ugledaš z druge perspektive. Kar naenkrat najdeš rešitev, ki si jo prej iskal tedne ali mesece. Dobivaš podporo, orodja, da lahko apliciraš spremembe. Rezultati so takojšnji. Moja situacija se je spremenila za 180°. Nikakor nisem mogel komunicirati in sodelovati s sodelavci. Zdaj mi »prodajajo« moje ideje in imamo skupne cilje. Lažje se kaj zmenimo. Spet se počutim, da smo ekipa. Coaching mi je prinesel novo gotovost in zadovoljstvo. Sam se ga bom zagotovo še poslužil.«


Andrej Škufca in njegova plesalka Melinda, evropska prvaka med profesionalci 2015

“S Saškino pomočjo sva se naučila tehnik, ki so nama pomagale pri vsakodnevnih treningih, da sva bila bolj zbrana in zaradi meditacije sva imela več energije. Trenirala sva bolj intenzivno in učinkovito. V krajšem času sva naredila več. Začela sva bolj pozitivno gledati na vse, kar se nama je dogajalo. Spremembo na nama so opazili tudi drugi. Komentirali so, da sijeva in da sva videti mlajša, polna energije, lepša. Tudi počutila sva se tako. Ker sva bila res zadovoljna z rezultati, sva priporočila Saško tudi drugim plesalcem. Imeli so priložnost naučiti se tehnik, kako delovati v stresnih situacijah in kako graditi zaupanje vase glede doseganja ciljev na tekmovanjih. Spoznali so, kako graditi pozitivno naravnanost.”


Jurij in Jagoda Batagelj, blackpoolska prvaka v latinskoameriških plesih

“Z gospo Saško Klemenčič sva sodelovala približno 6 mesecev in v tem razmeroma kratkem obdobju sva opazila veliko spremembo na sebi. Sva veliko bolj pozitivna, sproščena na tekmovanjih in znava ceniti vsako izkušnjo, ki nama pride nasproti. Lažje obvladujeva stres. Verjameva, da če vsak dan treniraš svoj pozitiven odnos do življenja, postaneš notranje zadovoljen, stabilen, in vse ostalo je le še logična posledica! Zelo sva hvaležna, da se je najina pot križala s Saškino in da sva v svoje življenje lahko uvedla nove tehnike in metode upravljanja s seboj!”


Ana Jarc, zavarovalna zastopnica za Proficio PS

“Pred treningom učinkovitosti nisem imela motivacije, cilji so bili nekje daleč, fokus zelo slab. Izzivi so bili na vseh področjih vsak dan. Zdaj jih vsak dan sproti premagujem in napredujem. Uresničila sem že kar nekaj svojih ciljev in jih vztrajno uresničujem še dalje. Vsako jutro se veselim Saškinega webinarja, ker vsako jutro dobim več in več energije. Gradim naravnanost, kako priti do želenega rezultata. Premagujem samo sebe, sem srečna, ker napredujem. Jutranji trening je zame nekaj, kar si lahko samo želiš. Občutki so odlični, vlivajo mi samozavest, dajejo mi potrditve, me krepijo in dajejo smernice, veliko lažje mi je, počutim se odlično.”


Andreja Goršek, univ.dipl.inženir

“Saška mi je na moji poti iskanja službe odprla oči, da sem se pričela zavedati, da vse kreiram sama in da so moji neuspehi iskanja primerne službe posledica nesamozavesti in pomanjkanje vizije. Zato sem si pripravila CV, ki je izžareval samozavest, iskala sem potencilane delodajalce z večjo vnemo in ostajala optimistična tudi ob negativnih odgovorih. Vedela sem, da prava služba prihaja, ker sem nanjo pripravljena. Tako se je nekaj mesecev resnično zgodilo to, da sem prišla na razgovor in ostala. Hvala Saška za nasvete in vzpodbudo.”


Inta Balode, Dance Critic from Latvia

“Saška’s comments and feedback on activities and exercises are always very special. She has an amazing ability to describe, analyze and categorize things. And the best about it is that this is not something abstract but comes from certain tasks and immediately is related back to life. This is very useful. Reflection about experience is very much needed, because then you can use in real life as well what you learnt.”


Denis Rampre, zavarovalni zastopnik

“Učinek treninga učinkovitosti je name pozitiven. Pred treningom sem se preveč zapletal v analizo, zakaj in kako kaj poteka, ter ostajal v začaranem krogu negativizma, rušil sem samega sebe. Zdaj pa svoje šibke točke prepoznam, jih ne analiziram več na ta način, da bi me to zmedlo, ampak se fokusiram, da to odpravim in vem, da bo zaradi tega vse ostalo šlo lažje naprej. Največje izzive sem imel pri obvladovanju časa in pri tem, da postanem bolj odgovoren, da se stvarem več ne izmikam. Preko treninga in coachinga s Saško sem to dosegel. Svoje cilje zdaj uresničujem korak za korakom. Trening mi prinaša možnost, da lahko mirno začnem dan s fokusom na to, kar imam za cilj v tem dnevu. Čutim, da sem sposoben narediti in premagati stvari, ki so mi bile včasih problem. Preseneča me, da s takim pozitivnim mišljenjem lahko vplivam tudi na koga drugega in zares oddajam pozitivno energijo.«

 

Barbara Bračko in Ana Lotrič, Prevajanje in tolmačenje Dragoman, (www.tolmačenje.com)

“Delavnica o doseganju prodajnih ciljev je bila zelo zanimiva. Saška naju je prepričala s svojo mirnostjo in samozavestjo. Predavanje je bilo koristno od začetka do konca. Predstavitev je vsebovala vse, kar je bilo na začetku obljubljeno, bila je v celoti razumljiva in nazorno prikazana. Na delavnici sva izvedeli veliko novega o tem, kako načrtovati prodajne cilje. Z informacijami, ki sva jih dobili od Saške, bova v prihodnje veliko lažje organizirali delo v podjetju in sledili zastavljenim ciljem. Hvala!”