Loading...
Selfmanagement 2016-10-25T09:12:17+00:00

SAMOZAVEST IN KARIZMA
Tega si ne morete kupiti. Lahko pa zgradite. Naučila vas bom, kako. V varnem, prijetnem okolju se boste soočili s svojimi šibkostmi in omejitvami… skupaj jih bomo premagali. Spoznali boste svojo pravo moč in vaš edinstveni potencial. Aktivirali ga boste. In to bo šele začetek…

CILJI IN DOSEGANJE REZULTATOV
Imate cilje? Veste, kaj hočete? Verjamete, da vam bo uspelo? Če ne, ne boste uspešni. In hitro bodo imeli drugi cilje za vas. Ker nimate svojih, boste uresničevali njihove. Ali pa tavali “v temi”. Pomagala vam bom definirati in načrtovati vaše cilje, ki vam bodo dajali smisel. Skupaj bomo premagali vse ovire. Te so vaša priložnost, da odkrijete svoj potencial. Presenečeni boste, kaj vse zmorete.

ZAUPANJE VASE
Je ključno, če želite doseči svoj cilj … Kadar ne zaupate vase, se prostovoljno odpoveste svojim sposobnostim. Svoji moči. Naučila vas bom, kako se soočati s svojim nezaupanjem vase in kako graditi zaupanje. Spoznali boste, kdo ste in kaj v resnici zmorete. Bodite pogumni! Zaupanje vase je odločitev in korak v neznano. Zapomnite si, da nikoli niste sami. Imate sebe!

POZITIVNA NARAVNANOST
Komu uspeva v praksi? Pozitivno naravnanost gradimo. Vsak trenutek. Malenkosti štejejo. Vsaka misel, predstava, beseda, pogled, občutek, kretnja odloča o naši naravnanosti. Naša prepričanja jo rušijo ali gradijo. Potrebna je samokontrola, samodisciplina in samozavedanje. Ko se naučimo pozitivne naravnanosti, nas začne podpirati pozitivna energija in vse nam gladko steče.

OBVLADOVANJE SPREMEMB
Sprememba ruši naše načrte in pričakovanja. Prinaša negotovost. Marsikomu spodnese tla pod nogami, da se začne obnašati nerazumno, neučinkovito … tako začne rušiti samega sebe in včasih tudi okolico. Naučila vas bom, kako najti gotovost v negotovosti, kako sprejeti spremembo kot izziv in priložnost, da razvijemo svoj potencial. Neugodni pogoji so odlični zato, da razvijamo svoj potencial in kreativnost.

NOTRANJA MOČ IN VODENJE SEBE
Lahko je biti močan, ko vse gladko teče… kaj pa, ko ne? Takrat je priložnost, da gradimo svojo moč… iz pesimizma v optimizem… iz nezaupanja v zaupanje … iz pasivne žrtve, s katero upravljajo drugi … v odločevalca za sebe in za svoje življenje. Ko usmerjamo in vodimo sebe, se zanesemo nase. Vplivamo tam, kjer lahko in sprejmemo, česar ne moremo spremeniti. Učimo se in kreiramo. Živimo “sebe”.

STIK S SEBOJ IN LASTNO INTUICIJO
Ko izgubimo stik s seboj, smo zmedeni in nemočni. Imamo občutek, da ne obvladujemo svojega življenja. Preko treninga z mano se boste naučili, kako vzpostaviti povezavo s svojim višjim jazom, ki je vir vaše moči, sposobnosti in modrosti. Ima vse odgovore, ki jih iščete. Vsak trenutek. Ko se naučite komunikacije s svojim višjim jazom, najdete smisel, mir, ljubezen in modrost. Najdete sebe, svoje poslanstvo in “navodila za pot”.