fbpx

5 korakov do notranje moči

m3Se spomnite pesmi Saške Lendero „Ne grem na kolena“? Kaj pa vi? Bi šli na kolena za ljubezen? Ali za uspeh?

To se običajno zgodi, ko „pademo“ v odnosu do sebe in svoje vrednosti. Kako pa vemo, da se je to zgodilo?

Odgovorite si na naslednja vprašanja:

Se kritizirate? Se počutite kot žrtev? Ste ranjeni? Si ne privoščite sreče in uspeha? Se postavljate vedno na zadnje mesto? Se odrekate sebi, da ohranjate navidezni mir in varnost? Se ne upate postaviti zase? Se pretvarjate, da bi bili ljubljeni?

Bi radi znali ohraniti svoj notranji mir in stabilnost, ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas? Bi radi sami usmerjali svoje življenje? Vas zanima, kako je, ko živiš v skladu s seboj, ne glede na pričakovanja drugih? Želite zgraditi prijateljski odnos do sebe? Da se začnete podpirati namesto rušiti? In zaživeti ljubezen do sebe v praksi?

Potem vas vabim na sklop delavnic 5 korakov do notranje moči. Prijavite se lahko tudi na posamezne delavnice, vendar bo učinek bistveno večji, če pridete na vseh pet, ker se teme povezujejo.

 1. delavnica: Spoznajmo in obvladajmo svojega notranjega kritika Na delavnici bomo spoznali vzorce mišljenja in način komunikacije s samim seboj, ki nam ruši samopodobo, občutek lastne vrednosti in samozavest. Naučili se bomo, kako se soočiti s svojim notranjim kritikom, kako ga utišati in si povrniti samospoštovanje. Namesto, da se kritiziramo, se lahko podpiramo. Veliko bolj srečni in uspešni bomo.
 2. delavnica: Notranji otrok kot vir naše osebne moči in vrednosti Vsi imamo v sebi notranjega otroka, ki je ranjen, se počuti zanemarjenega ali zapuščenega. Nezavedno vedno znova preigravamo svojo dramo iz otroštva. Zaradi tega v določenih situacijah ne moremo narediti koraka naprej. Ponavljamo izkušnje in se ustavimo vedno ob isti oviri. Na delavnici se bomo naučili, kako potolažiti tega otroka, ga opolnomočiti in mu dati, kar potrebuje. Povezali se bomo tudi z drugimi vidiki otroka: ustvarjalnostjo, čarobnostjo, igrivostjo… kakšno bi bilo vaše življenje, če bi se spet znali kdaj igrati?
 3. delavnica: Triki notranjega saboterja in kako jih obrnemo sebi v prid Notranji saboter je delček nas, ki si prizadeva, da ne bi bili srečni in uspešni. Četudi se pojavi priložnost, jo bo notranji saboter zapravil. Spoznali bomo njegove trike, s katerimi nas manipulira. Ugotavljali bomo, kako saboterja spremeniti v podpornika.
 4. delavnica: Iz žrtve v voditelja sebe in ustvarjalca svojega življenja Se vam zdi, da življenje ni fer? Se vam dogajajo krivice? Se počutite nemočne, šibke in izgubljene? Vas ljudje izkoriščajo? Ste vedno vi tisti, ki se mora nečemu odpovedati? Imate občutek, da vas drugi ne spoštujejo? Čas je, da vzamete svojo moč v svoje roke, da si povrnete samospoštovanje in si ustvarite tako življenje kot si ga želite. V življenju imamo ravno toliko, kot verjamemo, da nam pripada. Imamo vpliv na svoje življenje. Če bi se radi naučili, kako dobiti več nadzora in moči, je ta delavnica pravšnja za vas.
 5. delavnica: Notranji ustrežljivec kot varuh ljubezni do sebe Se odrekate sebi, svojim željam in vrednotam zato, da ohranjate navidezni mir v odnosu? Ali pa vztrajate v službi, v kateri se ne počutite dobro, in se prepričujete, da morate biti srečni, da jo vsaj imate? Tako izgubljate sebe in svoje samospoštovanje. Ko sprejmemo in spoznamo sebe, ko vemo, kaj hočemo, kaj čutimo, in si začnemo slediti, bomo znali poskrbeti zase in za druge. Naučili se bomo vzpostavljati harmonijo v svojem življenju.

Vse delavnice bodo zelo praktično naravnane. To pomeni malo teorije, veliko dela na sebi. Imeli boste priložnost spoznavati svoje vzorce mišljenja in vedenja, ki vas rušijo. Naučili se boste vzpostaviti bolj konstruktivne vzorce, ki vam bodo podporni.

Ko se naučimo podpirati sebe, to pomeni, da:

 • spoštujemo sebe in poznamo svojo vrednost
 • znamo braniti svoje meje in ohraniti svojo moč
 • znamo videti situacijo realno in se usmeriti na rešitve
 • se počutimo zadovoljni s seboj
 • zaupamo vase, se znamo odločati in smo proaktivni
 • sami vodimo sebe in kreiramo svoje življenje, svoj uspeh
 • si znamo prisluhniti, si svetovati, poskrbeti zase in se spodbujati
 • znamo si odpustiti in najti moči, da gremo naprej
 • se veseliti svojih malih in velikih zmag

Takrat smo sami sebi najboljši prijatelj. Zato se tudi drugi ljudje radi družijo z nami in sodelujejo v naših projektih. Ker se dobro počutimo v svoji koži, smo tudi bolj zdravi in polni pozitivne energije. Življenje postane pustolovščina, ki jo pišemo sami.

Delavnice bodo potekale ob sobotah ob 16.00 v Solnem kristalu, Češka ulica 14 v Mariboru.

12.3.2016 – Spoznajmo in obvladajmo svojega notranjega kritika

19.3.2016 – Notranji otrok kot vir naše osebne moči in vrednosti

26.3.2016 – Triki notranjega saboterja in kako jih obrnemo sebi v prid

9.4.2016 – Iz žrtve v voditelja sebe in ustvarjalca svojega življenja

16.4.2016 – Notranji ustrežljivec kot varuh ljubezni do sebe

Vrednost posamezne delavnice: 25€

Vrednost celotnega paketa: 125€ – če se prijavite na celoten paket pred začetkom prve delavnice in ga tudi plačate, je za vas cena 100€. Plačate torej 4 delavnice, eno dobite gratis.

Prijave na info@saskaklemencic.com kar takoj! 😉 Število mest je namreč omejeno. Lahko se sicer prijavite tudi sproti na delavnice, vendar se lahko zgodi, da bodo polne, zato je bolje, da pohitite!

Po vsaki delavnici bo sledila še redna sobotna meditacija opolnomočenja v solni sobi. Več o solni terapiji si lahko preberete tukaj.

Udeleženci mojih delavnic 5 korakov do notranje moči boste za meditacijo solno terapijo odšteli samo dodatnih 12€. Meditacijo boste dobili gratis. Tudi na meditacijo se je potrebno prijaviti.

2018-10-25T22:00:25+01:00