fbpx

Delavnica Skrivnost samozavesti

samozavestSte občutljivi na kritiko? Se pogosto počutite nemočne? Delate kompromise, se odpovedujete svojim željam, ker se ne upate postaviti zase? Delate kompromise na svoj račun? Ste pogosto zmedeni, izgubljeni, plašni, ne veste, kdo ste in kam greste? Bi radi bili bolj samozavestni?

Samozavest je temelj uspeha in karizme na vseh področjih našega življenja. Pomembna je tako za doseganje osebnih ciljev kot za sodelovanje v timu, vodenje sodelavcev… samozavestna oseba si upa izraziti svoje mnenje, postaviti se zase, lotiti se nalog… Samozavesten vodja ima sodelavce, ki mu zaupajo in mu predano sledijo, ker jim je zgled.

Kvaliteten partnerski odnos lahko ustvari le samozavestna oseba, ki se zaveda sebe, ki ve, kaj hoče, in ki je sposobna „dajanja“, podpore, hkrati pa zna postavljati svoje osebne meje. To je odnos, v katerem si partnerja pomagata pri osebnostnem razvoju. In taka partnerja sta lahko samozavestna starša, ki sta otrokom zgled in jih podpirata pri razvoju v samostojne, zrele osebe.

Šele, ko vemo, kdo smo in kam gremo, lahko načrtujemo svoje cilje in ustvarjamo življenje kot si ga želimo. Ko stojimo za svojimi odločitvami, nas tudi drugi jemljejo resno. Od naše samozavesti je odvisno, koliko se cenimo in od tega, kako mi čutimo svojo vrednost, je odvisno tudi to, kako nas obravnavajo drugi.

Ni naključje, če se nam ponavljajo situacije, ko opažamo, da nas drugi ne spoštujejo dovolj ali da nas izkoriščajo. Mi sami to dovoljujemo. Dajemo se na zadnje mesto, ker ne poznamo svoje prave vrednosti.

In ker smo sami kreatorji svojega življenja, imamo moč, da to tudi spremenimo.

Ko spremenimo svoj odnos do sebe, ga bodo spremenili tudi drugi do nas.

Ko gradimo svojo samozavest na enem področju, ima to pozitiven vpliv tudi na druga področja.

Na delavnici boste izvedeli:

 • Kaj je samozavest in kako lahko vplivamo nanjo?
 • Kakšne so skrivne sestavine in področja samozavesti?
 • Kako prepoznati svojo nesamozavest in jo obrniti v svojo moč?
 • Skrivnost sprejemanja sebe in svoje situacije.
 • Kaj lahko sami naredimo, da bi se v svoji koži dobro počutili ne glede na situacijo.

Dobili boste:

 • Vpogled vase in v svojo samozavest – spoznali boste svoja omejujoča prepričanja in vedenjske vzorce, ki vam samozavest zbijajo.
 • Prepoznali boste svoja močna področja in tista, ki še potrebujejo razvoj.
 • Ideje in orodja za prvo pomoč, ko samozavest pade.
 • Principe za gradnjo samozavesti.
 • Priložnost, da podelite svoje izkušnje in spoznate izkušnje drugih 😉

Nihče se ne rodi samozavesten. To je nekaj, kar zgradimo. Če vemo, kako, je to enostavno. Vsak lahko to naredi. In večja samozavest nam prinese več notranjega miru, zadovoljstva in moči, ljubezni in kreativnosti. To pa je odskočna deska k boljšemu zdravju, kvalitetnejšim odnosom in večjemu poslovnemu uspehu.

Kje in kdaj bo delavnica: Tempelj srca, Ulica Staneta Severja 9b, 2000 Maribor, 12.2.2016 ob 18.00. Trajala bo dve uri.

29€ simbolične prijavnine

Podobne delavnice dobite na trgu tudi za 120€ in več. Za simbolično prijavnino sem se odločila:

 • Ker se zavedam, da je gradnja samozavesti proces, ki se dogaja skozi daljše časovno obdobje. Ena delavnica je kot ena stopnička na vaši poti. Ste višje, pa vendar spet pred novo stopničko. Iskreno vam želim, da bi dosegli visok nivo zadovoljstva s seboj, zaupanja vase in da bi zgradili svojo notranjo moč. Verjamem, da vam lahko pri tem pomagam. In ker iz lastne izkušnje vem, kako pomembno je, da na tej poti nismo sami, si želim biti del vaše poti. Zato bi vam rada omogočila, da pridete še na kakšno delavnico. Več krat kot se bomo videli, bolje kot se bomo spoznali, bolj vas bom lahko podprla v vašem razvoju. Stopnička za stopničko… pa pridemo do cilja.
 • Ker vam bom v zadnjem delu delavnice predstavila še dodatne možnosti za razvoj samozavesti (15 min), je prav, da vam zaradi tega tržno prodajnega dela ne zaračunam kotizacije, temveč le simbolično prijavnino, ki znaša 29€.

Prijavnina vključuje:

 • Izvedbo delavnice s pripadajočimi gradivi oz. izročki
 • Posebno ugodnost, če se boste odločili za nadaljnje sodelovanje z mano.

V kolikor vas zadnji, tržni del, ne zanima, nas lahko po strokovnem delu, ki bo ločen z odmorom, zapustite.

Začnite s treningom samozavesti kar takoj! Prijavite se na info@saskaklemencic.com. Prijava je možna najkasneje do 11.2.2016.

Naslednj termin: 16.2.2016 ob 18.30 Opekarniška cesta 15a v Celju (Arena petrol, VIP vhod, 1. nadstropje). Prijave do: 15.2.2016

 

2018-10-25T22:01:13+01:00