fbpx

Iz žrtve v voditelja sebe in ustvarjalca svojega življenja

ne smemVsak od nas se občasno znajde v vlogi žrtve. Gre za situacije, ko imamo občutek, da nam je nekdo nekaj naredil proti naši volji. Mi smo pa to dovolili, ker nismo imeli dovolj moči ali samozavesti, da bi to osebo ustavili. Lahko je beseda. Lahko je dejanje. Lahko je neka situacija. Še preden smo se zavedeli, kaj se dogaja, je bilo pa že prepozno. Nekdo je vdrl preko naših meja, tja, kamor ne bi spustili vsakogar. Tja, kjer se ne počutimo več udobno, kjer imamo občutek, da je nekdo posegel v naš osebni prostor. Običajno se take situacije ponavljajo, zato je prav, da se naučimo, kako se zaščititi.

Drugi primer, kako si izberemo biti žrtev, pa je v situacijah, ko nas je strah prevzeti odgovornost za naše naloge in življenje. Običajno takrat ne vidimo rešitve, zdi se nam, da nimamo izbire in da nismo kos svojemu izzivu. Lažje je iskati krivca izven sebe. In biti žrtev situacije. Vendar je treba vedeti: Vsak trenutek imamo izbiro, da izberemo svojo moč ali pa se ji odpovemo in postanemo žrtev. Da bi nam naša notranja žrtev pomagala graditi našo notranjo moč in samospoštovanje, jo je dobro prej spoznati. Potem postane naša podpornica, ki nas podpira v naši unikatnosti in moči.

Če bi radi tudi vi spoznali in obvladali svojo notranjo žrtev, vas vabim na delavnico.

Vsebina delavnice:

  • Kdo je žrtev?
  • Kako zaščititi sebe pred izkoriščanjem in zlorabo?
  • Postavljanje osebnih meja.
  • Beg v žrtev namesto izbire moči.
  • Kako vzamemo življenje v svoje roke in si povrnemo svojo osebno moč in samospoštovanje?
  • Biti to, kar smo in živeti tako kot si želimo – naša pravica in odgovornost

Cilji:

  • Prepoznati, kdaj igramo vlogo žrtve in kakšne so posledice tega
  • Spoznati, kako zaščitimo sebe in gradimo svojo osebno moč
  • Ozavestiti moč izbire in kreiranja svojega življenja
  • Spoznati, kako razvijamo svojo edinstvenost in stik s seboj

Delavnica bo v Solnem kristalu v soboto, 9.4.2016 ob 16.00.

Če bi želeli priti na delavnico, se prijavite na info@saskaklemencic.com. Število mest je omejeno, zato pohitite! Cena delavnice je 25€.

Po delavnici bo sledila še meditacija, kjer vas bom vodila v stik z vašim notranjim saboterjem. Ker bo meditacija potekala v solni sobi ob dodatni solni terapiji, je za meditacijo za udeležence delavnice doplačilo 12€.

Tudi na meditacijo se je potrebno prijaviti.Več o solni terapiji pa si lahko preberete na www.solni-kristal.si

Če želite, pa lahko pridete tudi samo na meditacijo. V tem primeru je cena za meditacijo in solno terapijo 25€, kar je sicer redna cena.

2018-10-25T21:58:17+01:00