fbpx
O Saški2021-01-12T10:52:20+01:00

Saška Klemenčič

Kaj vidite, ko pogledate mojo sliko?

Na moji sliki ne piše, da:

  • Sem kot tri letna deklica izgubila oko. Nisem si bila všeč. Strah me je bilo, kako bom živela in ali bom sploh komu všeč. Zdelo se mi je, da je mojega življenja konec, še preden se je začelo. Počutila sem se, kot da me nihče ne razume in iskala sem svoje mesto med ljudmi. Bila sem zelo senzitivna. Spraševala sem se o namenu in smislu življenja in raziskovala življenjske modrosti, da bi lahko normalno zaživela in razumela zakaj se mi to dogaja. Za moje vrstnike je bilo to nenavadno. Sčasoma sem odkrila, da s svojimi spoznanji pomagam tudi drugim. To čutim kot svoje poslanstvo.
  • Sem imela več let hud atopični dermatitis. Ekceme in rane po obrazu in po telesu zaradi alergij. Praskala sem se do krvi. Nisem mogla spati. Bila sem povsem brez energije, kot starka. Zdravniki mi niso znali več pomagati. Morala sem se odločiti, da bom sprejela sebe in svoje življenje. Začela sem živeti zdrav življenjski slog. Naučila sem se tehnik samomotivacije in pozitivnega mišljenja. Atopični dermatitis je kronična bolezen, vzroke je težko odkriti. Vendar pri meni je skoraj izzvenel. Pojavi se le še redko ob kaki večji preobremenjenosti, a v bistveno manjši meri kot nekoč in je tudi precej bolj obvladljiv.
  • Enake principe sem uporabila in nadgradila tudi, ko sem bila v direktni prodaji in cel mesec nisem nič prodala. Zavrnitve so mi pokazale vse skrite kotičke slabe samopodobe in nezaupanja v življenje. Spet sem imela priložnost, da rečem življenju »DA« in najdem principe za samomotivacijo in uspešno prodajo. Uspelo mi je.

Tukaj si lahko preberete intervju o Saškini zgodbi: https://bit.ly/3oECqcd

Vsak ima svoje izzive. Morda vam je padla prodaja. Morda vas sodelavci ne upoštevajo. Ali pa ste preobremenjeni. Kakorkoli. Ne glede na to, kje ste in kakšna je vaša situacija, vedno je rešljiva. Ko sprejmemo izziv in se odločimo, da ga bomo rešili, sprejmemo moč in dobimo ideje. Če je uspelo meni, lahko tudi vam. Včasih je lažje, če vas pri tem nekdo spremlja in podpira.

Ko se srečamo z težavami, iz katerih ne vidimo izhoda, ali se preprosto ne znamo sami premakniti iz mrtve točke ne glede na to, kaj naredimo, je coach oseba, ki vam lahko pomaga na tej poti.

Zakaj Saška?

SEM UNIV. DIPL. PEDAGOGINJA IN MAG. ANDRAGOGIKE, NLP – MOJSTER PRAKTIK (mednarodni certifikat INLPTA) IN NLP COACH.

Sem specialistka za Selfmanagement, prodajno naravnanost, zavestno vodenje in komunikacijo. V 17-ih letih sem izvedla cca. 540 delavnic in treningov za cca. 4500 ljudi in cca. 960 coaching seans. Trenerske veščine sem izpopolnjevala 2 leti kot asistentka pod vodstvom dr. Tatjane Dragovič Andresen na Glotta novi. Coachala sem vrhunske športne plesalce (npr. Andrej Škufca), vodje različnih oddelkov, direktorje, prodajnike in posameznike. Sem trenerka Upravne akademije za komunikacijske veščine in vodenje. Upravna akademija načrtuje usposabljanja za celotni javni sektor.

Bile so ekstremne in vedno znova sem bila izzvana, da rečem življenju »DA« in da najdem poti naprej. Sem borka za življenje. Tako sem našla in razvila veliko orodij in tehnik, ki bodo pomagale tudi vam.
Ravno zato, ker se že celo življenje ukvarjam z lastnim razvojem in pri tem pomagam tudi drugim, sem sposobna marsikaj razumeti. To mi omogoča, da vas vodim v skladu z vašimi potrebami, osebnostjo in v vašem tempu.
ki je pripravljen narediti spremembo in bi rad: gradil svojo notranjo moč, dosegel svoje cilje, se naučil voditi sebe, obvladovati svoje misli in čustva, situacije …
Zato so vse naše aktivnosti ciljno usmerjene, napredek pa jasno viden.
Tako hitreje in bolj učinkovito prenašate znanje v prakso ter lahko kadarkoli vprašate za dodatno podporo.
Ne želim, da postanete odvisni od moje pomoči. Pomagala vam bom zgraditi osebno moč, s katero boste kos katerikoli življenjski situaciji.
Imam res veliko znanja s področja izvajanja treningov, učenja odraslih, metod poučevanja, delovanja možganov… upoštevam različne učne tipe… kombiniram teoretična znanja in izkustveno učenje preko vaj, ki bodo povezale vaš tim. Zaradi vaj, primerov in vložkov coachinga boste prihajali do globokih »aha-spoznanj«, ki bodo 1. korak do vaših odličnih rezultatov.
Prepoznavam trike ega, ker sem jih morala prepoznati in premagati tudi sama. Z mojo pomočjo boste ozavestili svojo moč izbire in potem se boste pogumno soočali s svojimi šibkostmi ter jih obračali v moč.

Pokličite me in se dogovorite za sestanek, da ugotovimo, kako vam lahko pomagam.