fbpx
Mnenja udeležencev2019-01-10T11:44:10+01:00

Stojan Bavdek, Tribuna Kapital

»Sodelovanje z mag. Saško Klemenčič je posebna izkušnja. Od nje izveš vse, kar si že od nekdaj vedel, ampak nisi vedel, da veš. Saška naredi, da ne ostane samo pri tem, da veš. Pomaga, da stopiš iz cone udobja in odkorakaš svojim ciljem naproti. Eksakten jezik in jasna sporočila, v nebo vpijoča strokovnost, ki ne dopušča polovičarstva ali samoprevare. Ni za vsakogar! Samo za tiste, ki bi res radi kaj spremenili na bolje. Hvala Saška!«

Tina Prinčič, Ceresa

Pred več kot letom dni se mi je svet dobesedno sesul na miljardo koščkov. Bila sem žrtev spolnega napada. Svoje najbližnje odmikala od sebe, svoje delo (opravljam delo zavarovalnega zastopnika ) nisem opravljala tako kot bi lahko, sama se nisem upala niti v trgovino, nikamor. Občutki straha, nelagodja, nezaupanja v moški del populacije. Niti psiholog niti terapevti niso mogli pomagat, ker tega nisem globoko v sebi dovolila. Za njih sem bila samo ena številka.  Dala odpoved, ker ni bilo razumevanja in skozi metanje soli na hude rane. Sprejela sem enako delo, v drugi skupini. Seznanjeni z mojo izkušnjo in pomudili pomoč.

Tam se mi je prikazala luč svobode ( tako sem jo začutila) z imenom Saška. Prvi trenutek ko je spregovorila o svojem programu sem rekla ona je prava. Že na prvem skupnem pogovoru sem se sprostila, začutla sem, da ji lahko zaupam, da se ji lahko pustim voditi. Iz sebe sem dala stvari katere sem verjela da jih nihče ne bo slišal. Ona jih je.  V dobrih dveh mesecih z njo, sem se prebudila iz nočne more svojega življenja in ponovno začutila svobodo, življenje. Začela sem delati stvari, katere se prej nisem upala več. Najbolj ponosna pa, da sem premagala strahove in šla preko sebe. Zdaj hodim po svetu ponovno sama in z dvignjeno glavo. Moja pot je še dolga, ampak me ni strah, ker vem da je Saška ob meni. Pozna se tudi že v produkciji ker je začela počasi naraščati, pa celo sprejela sem izziv direktorja glede spisanih ponudb v določenem času, katerega sem opravla v samo enem tednu. Seveda ponosna nase.

Za Saško nisi samo številka kakor vse povsod. Ona da sebe za nas, to tudi začutiš. Če se ji prepustiš in upoštevaš njene napotke in poslušaš da slišiš, potem sprememba in napredek sta neizbežna. Ne bo vam žal, da Saška postane del vas in vašega življenja.


Suzana Levec, ZS svetovanje

»Ne vem ali je dovolj, da samo rečem HVALA Saška. Najprej sem bila prav velik skeptik, kako ti bo uspelo, da bom premagala samo sebe in svoj socialno čut.

Najlepše pri tem je, da sem to še vedno jaz. Pokazala si mi, kako lahko ostanem še vedno sočutna do drugih in izboljšam svoj rezultat.

Prej mi je pri strankah, ki so bili finančno šibkejši nerodno, kako jim naj še jaz nekaj od tega kar že tako imajo malo odnesem, sedaj pa sem videla, da je vse mogoče, saj delam za njihovo dobro, da se v težki situaciji lažje znajdejo.

Priznam in ni me sram, 70% mojega uspeha je tvojega.

Najleše pri vsem tem pa je to, da sem to še vedno JAZ, zato Saška še enkrat HVALA iz srca!«

Denis Rampre, zavarovalni zastopnik Proficio PS

„Učinek treninga učinkovitosti je name pozitiven. Pred treningom sem se preveč zapletal v analizo, zakaj in kako kaj poteka, ter ostajal v začaranem krogu negativizma, rušil sem samega sebe. Zdaj pa svoje šibke točke prepoznam, jih ne analiziram več na ta način, da bi me to zmedlo, ampak se fokusiram, da to odpravim in vem, da bo zaradi tega vse ostalo šlo lažje naprej. Največje izzive sem imel pri obvladovanju časa in pri tem, da postanem bolj odgovoren, da se stvarem več ne izmikam. Preko treninga in coachinga s Saško sem to dosegel. Svoje cilje zdaj uresničujem korak za korakom. Trening mi prinaša možnost, da lahko mirno začnem dan s fokusom na to, kar imam za cilj v tem dnevu. Čutim, da sem sposoben narediti in premagati stvari, ki so mi bile včasih problem. Preseneča me, da s takim pozitivnim mišljenjem lahko vplivam tudi na koga drugega in zares oddajam pozitivno energijo.«

Andreja Goršek, univ.dipl.inženir

„Saška mi je na moji poti iskanja službe odprla oči, da sem se pričela zavedati, da vse kreiram sama in da so moji neuspehi iskanja primerne službe posledica nesamozavesti in pomanjkanje vizije. Zato sem si pripravila CV, ki je izžareval samozavest, iskala sem potencilane delodajalce z večjo vnemo in ostajala optimistična tudi ob negativnih odgovorih. Vedela sem, da prava služba prihaja, ker sem nanjo pripravljena. Tako se je nekaj mesecev resnično zgodilo to, da sem prišla na razgovor in ostala. Hvala Saška za nasvete in vzpodbudo.“

Ana Jarc, zavarovalna zastopnica za Proficio PS

„Pred treningom učinkovitosti nisem imela motivacije, cilji so bili nekje daleč, fokus zelo slab. Izzivi so bili na vseh področjih vsak dan. Zdaj jih vsak dan sproti premagujem in napredujem. Uresničila sem že kar nekaj svojih ciljev in jih vztrajno uresničujem še dalje. Vsako jutro se veselim Saškinega Prebojnega zajtrka, ker vsako jutro dobim več in več energije. Gradim naravnanost, kako priti do želenega rezultata. Premagujem samo sebe, sem srečna, ker napredujem. Jutranji trening je zame nekaj, kar si lahko samo želiš. Občutki so odlični, vlivajo mi samozavest, dajejo mi potrditve, me krepijo in dajejo smernice, veliko lažje mi je, počutim se odlično.“