fbpx
Selfmanagement42016-05-09T19:01:32+01:00

Kako sodelovati z mano?

Izvajam coachinge, delavnice in meditacije za osebni razvoj ter usposabljanja za podjetja. Kliknite na posamezno dejavnost, ki vas zanima in si preberite več.

Moj cilj je, da skozi sodelovanje z mano razvijete svoje veščine Selfmanagementa. To je sposobnost vodenja samega sebe. Je moč in sposobnost upravljanja s svojimi mislimi, čustvi. Je sposobnost usmerjanja aktivnosti v smeri naših ciljev. Je zavestno kreiranje sebe in svojih življenjskih rezultatov. Glavne sestavine selfmanagementa:

SAMOZAVEST IN KARIZMA
Tega si ne morete kupiti. Lahko pa zgradite. In jaz vas bom naučila, kako. V varnem, prijetnem okolju se boste soočili s svojimi šibkostmi in omejitvami… skupaj jih bomo premagali. Spoznali boste svojo pravo moč in vaš edinstveni potencial. Aktivirali ga boste. In to bo šele začetek…

JASNI CILJI
Imate svoje cilje? Veste, kaj hočete? Če ne, bodo hitro imeli drugi cilje za vas. Vi boste pomagali njim uresničiti njihove cilje, ker nimate svojih. In če se boste pri tem slabo počutili, pomeni, da delate nekaj proti sebi … izgubljate sebe … svoj potencial … svojo srečo… vedno manj vam bo jasno, kdo ste, kaj hočete, kaj zmorete … zato boste vedno šibkejši … Pomagala vam bom definirati vaše prave cilje, ki vam bodo dajali smisel in zadovoljstvo. Uspeh avtomatsko sledi … tudi ko sodelujete z drugimi … ker boste vedeli, zakaj nekaj počnete in znali boste postaviti svoje meje.

DOSEGANJE CILJEV
Cilje imamo, da jih dosežemo. Pa vendar se kdaj zalomi. Boste naredili vse, da dosežete svoj cilj? Vsaka ovira na poti je vaša priložnost, da razvijete svoj potencial. Če se tega ne zavedate, izbirate neučinkovito vedenje, ki vas ne bo pripeljalo do uresničitve cilja. Vodila vas bom, da boste našli in izbrali prave odločitve in prave aktivnosti. Tako boste prišli do želenih rezultatov preko vseh ovir. Ste pripravljeni… sprejeti uspeh?

ZAUPANJE VASE
Je ključno, če želite doseči svoj cilj … Kadar ne zaupate vase je tako, kot če bi se prostovoljno odpovedali vsem svojim sposobnostim. Naučila vas bom, kako se soočati s svojim nezaupanjem vase in kako graditi zaupanje. To pomeni, da boste sprejeli svojo moč in sposobnost. In šele takrat boste spoznali, kdo ste in kaj v resnici zmorete … brez strahu … pogumno, zadovoljno, izpolnjujoče. Verjeti vase … je odločitev! Kdaj boste spoznali, da ste edina oseba na svetu, ki je vedno in povsod z vami? V dobrem in slabem …

POZITIVNA NARAVNANOST
Vsi vemo, da je pomembna. Komu pa zares uspeva? Pozitivno naravnanost gradimo. Vsak trenutek. Malenkosti štejejo. Vsaka misel, predstava, beseda, pogled, občutek, kretnja … odloča o naši naravnanosti. Naša prepričanja jo rušijo ali gradijo … Potrebna je samokontrola, samodisciplina in samozavedanje … ko se naučimo pozitivne naravnanosti, nas začne podpirati pozitivna energija in vse nam gladko steče.

OBVLADOVANJE SPREMEMB
Edina stalnica v življenju je sprememba. Ta ruši naše načrte in pričakovanja. Prinaša negotovost. Marsikomu to spodnese tla pod nogami… in se začne obnašati nerazumno, neučinkovito … tako začne rušiti samega sebe in včasih tudi okolico. Naučila vas bom, kako najti gotovost v negotovosti, kako sprejeti spremembo kot izziv in priložnost, da razvijemo svoj potencial. Neugodni pogoji so odlični zato, da odkrijemo, kaj vse zmoremo …

NOTRANJA MOČ IN VODENJE SEBE
Lahko je biti močan, ko vse gladko teče… kaj pa, ko ne? Takrat je priložnost, da gradimo svojo moč… iz pesimizma v optimizem… iz nezaupanja v zaupanje … iz pasivne žrtve, s katero upravljajo drugi … v odločevalca za sebe in za svoje življenje … ko usmerjamo in vodimo sebe … ne računamo na druge … vplivamo tam, kjer lahko … sprejmemo, česar ne moremo spremeniti … sledimo sebi … se učimo iz vsake situacije in od vsake osebe. Ko sprejmemo odgovornost, sprejmemo svojo moč in sposobnost, da uresničimo svoje cilje.

STIK S SEBOJ IN LASTNO INTUICIJO
Ko izgubimo stik s seboj, smo zmedeni, izgubljeni in nemočni. Imamo občutek, da ne obvladujemo svojega življenja… ne vemo, kdo smo in kam gremo… nismo srečni niti uspešni. Preko treninga z mano se boste naučili, kako vzpostaviti povezavo s svojim višjim jazom, z vašo intuicijo, ki je vir vaše moči, sposobnosti in modrosti. Ima vse odgovore, ki jih iščete. Vsak trenutek. Ko se naučite komunikacije s svojim višjim jazom, najdete smisel, mir, ljubezen in modrost. Najdete sebe in svoje poslanstvo.

Vaš uspeh je posledica vaših izbir. Izbirajte modro.