fbpx
Loading...
Storitve2017-12-02T18:31:48+01:00

SAMOZAVEST IN KARIZMA
Lahko ste izjemen strokovnjak, pa svojega znanja ali stališča ne boste mogli deliti z drugimi, če niste dovolj samozavestni. Kako postanemo samozavestnejši? Z večjim zavedanjem in usmerjanjem svojih misli in dejanj. Ko delujemo v smeri svojih ciljev, nam vsak dosežek vliva zaupanje vase in nas spodbuja, da navdušujemo tudi druge. Več kot jim damo koristnega, bolj nas vidijo karizmatične.

CILJI IN DOSEGANJE REZULTATOV
Imate jasne cilje? Vsak dan? Veste, kaj hočete? Verjamete, da vam bo uspelo? Če ne, ne boste uspešni. Če samo upate na najboljši rezultat in delujete po svojih najboljših močeh, to ni dovolj za dvig rezultatov. Najprej potrebujete cilj. Potem poiščemo pot do njega. Z vero in zaupanjem premagujemo vse ovire in presegamo sebe, dokler ne pridemo do cilja. Presenečeni boste, kaj vse zmorete.

ZAUPANJE VASE
Je ključno, če želite doseči svoj cilj … Kadar ne zaupate vase, se prostovoljno odpoveste svojim sposobnostim. Svoji moči. Potem ne delujete in nimate rezultata. Začarani krog. Zaupanje vase gradimo vsak dan sproti, ko namesto strahu izberemo pogum in delujemo dalje! Zaupanje vase je odločitev, da bomo verjeli v uspeh, in zato naredimo korak v neznano. Zapomnite si, da nikoli niste sami. Imate sebe!Do zdaj ste še vse rešili!

POZITIVNA NARAVNANOST
Komu uspeva v praksi? Pozitivno naravnanost gradimo. Vsak trenutek. Malenkosti štejejo. Vsaka misel, predstava, beseda, pogled, občutek, kretnja odloča o naši naravnanosti. Naša prepričanja jo rušijo ali gradijo. Potrebna je samokontrola, samodisciplina in samozavedanje. Ko se naučimo pozitivne naravnanosti, nas začne podpirati pozitivna energija in vse nam gladko steče.

OBVLADOVANJE SPREMEMB
Sprememba ruši naše načrte in pričakovanja. Prinaša negotovost. Marsikomu spodnese tla pod nogami, da se začne obnašati nerazumno, neučinkovito … Umetnost je najti gotovost v tej negotovosti. Uspešni ljudje pozdravljajo spremembe, ker v njih iščejo priložnosti in izzive. Zato jih pogosto celo sami ustvarjajo. Šele neznane situacije nam omogočajo odkriti svoje skrite sposobnosti.

NOTRANJA MOČ IN VODENJE SEBE
Lahko je biti močan, ko vse gladko teče… kaj pa, ko ne? Takrat je priložnost, da gradimo svojo moč… iz pesimizma v optimizem… iz nezaupanja v zaupanje … iz pasivne žrtve, s katero upravljajo drugi … v odločevalca za sebe in za svoje življenje. Ko usmerjamo in vodimo sebe, se zanesemo nase. Vplivamo tam, kjer lahko in sprejmemo, česar ne moremo spremeniti. Učimo se in kreiramo. Živimo „sebe“.

STIK S SEBOJ
Ko izgubimo stik s seboj, smo zmedeni in nemočni, izgubljeni. Imamo občutek, da ne obvladujemo svojega življenja. Delujemo rutinsko in avtomatsko. Smo zelo vodljivi. Manjka nam navdušenja, zaupanja vase in pravih idej. Stik s seboj vzpostavimo, ko začnemo ozaveščati svoje misli, občutke in čustva, kar ni vedno prijetno. Vendar, ko se soočimo s samim seboj, lahko prevzamemo odgovornost za svoje misli in čustva. Tako si povrnemo moč in nadzor nad življenjem. Zdaj lahko vodimo sami sebe in vplivamo na svoje rezultate.